Op zoek naar doppler drinkfles?

doppler drinkfles
Dopper Koop Dopper online bij Bever Bever.
Om dat te veranderen maakt Dopper een duurzame en innovatieve waterfles en gebruikt een deel van de omzet voor waterprojecten wereldwijd. Een Dopper fles is een stijlvolle waterfles, gemaakt van duurzaam materiaal en gaat ook lang mee. Naast de originele Dopper fles kan je bij Bever ook een Dopper kopen met meer volume of van een ander materiaal.
agility alarmsysteem
De Dopper: handig en duurzaam design flesje voor kraanwater.
Is ook als waterglas kopje op een voetje te gebruiken zodat je niet uit de fles hoeft te drinken, de blauwe fles is dan een karaf/kannetje de middelste Dopper op de bovenstaande foto. Het karaf/kannetje is ook als long drink te gebruiken de middelste Dopper op de bovenstaande foto.
kussen
Gratis Dopper drinkfles bij uw bestelling!
Deze extra stoere, robuuste drinkfles is een echte eye catcher als u op citytrip bent, een outdoor avontuur beleeft of gewoon hard aan t werk bent! Dé duurzame, design drinkfles van t moment. Dat wilt u toch ook? Dit is waarom u de Dopper ook wilt hebben! De Dopper is niet zomaar een drinkfles.
ballonnen tank lachgas
Dopper kopen? Dan bent u bij Waterfleswinkel.nl op het juiste adres.
De duurzame waterfles Dopper is handige fles waar boven in een glaasje verwerkt zit. Het leuke aan het waterflesje is dat je zelf kunt kiezen of je dus uit het bekertje wil drinken of gewoon zoals je uit een fles drinkt. De Dopper waterfles is gemaakt van BPA vrij kunstof en is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren blauw, groen, rood, paars, geel en wit.
minecraft door
Drinkfles Groothandel.
Doordat wij de Doppers in grote hoeveelheden inkopen en wij als één van de weinige hier een licentie voor hebben, kunnen wij de drinkflessen voor een super scherpe inkoopprijs aanbieden. Dopper is opgericht uit pure frustratie van de enorme plastic milieuvervuiling. Met de Dopper drinkfles probeert men de afname van plastic PET flessen wereldwijd tegen te gaan.
De Dopper Drinkfles Plastic 045L, Hervulfles van gerecycleerd plastic Dopper Kudzu eco webshop.
Drinkfles Narrow Mouth 1L. Drinkfles Wide Mouth 1L. Lekvrije drinkfles met wijde opening. Drinkfles Wide Mouth 05L., Lekvrije drinkfles met wijde opening. Drinkfles MB Positive 03L., Mooi drinkflesje van BPA-vrij plastic. Drinkfles Kids Animals 04L., Hervulfles met drinktuit van BPA-vrij plastic.
Dopper Waterfles.
De Dopper is een waterfles met een missie. Bij Dopper hebben ze één droom: schoon water; in elke oceaan en uit elke kraan. Water is absoluut noodzakelijk voor al het leven op aarde, toch belandt elk jaar 8 miljard kilo plastic in onze oceanen.
Dopper drinkfles BroodTrommelStore.
In de Dopper zitten geen schadelijke stoffen. De Dopper heeft een Food Approved keurmerk. Blauw, Blue Lagoon, geel, Groen, Mintgroen, Paars, Pacific Blue, roze, wit, Zeegroen. Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Dopper Tags: kunststof waterflessen, waterflessen. Made Sustained roestvrijstalen geïsoleerde fles 500ml. Bobble fles met filter. Out of stock. Out of stock. BroodTrommelStore Producten Dopper Dopper drinkfles.
Dopper bedrukken met logo uit voorraad GRATIS bezorgd Greengiving.nl.
Resultaten alle tonen. Prijs per stuk in. Vanaf 100, tot 500., Vanaf 600, tot 1500., Vanaf 1500, tot 2500., 6 x 23 cm. 6 x 24 cm. 7 x 25 cm. ø 5.5 x 2.3 cm. ø 6 x 23.6 cm. ø 6 x 24 cm. ø 7.3 x 26 cm. ø 7.5 x 25.7 cm. Resultaten alle tonen. Bij Greengiving is het mogelijk om de Dopper te bedrukken met uw logo als relatiegeschenk. Dit unieke en zeer populaire waterflesje heeft een boodschap. Dopper wil namelijk mensen inspireren om zelf de plastic afvalberg te verminderen door waterflessen van Dopper te gebruiken. Bovendien steunt u met elke bedrukte Dopper waterfles drinkwaterprojecten in o.a. De Dopper waterfles is dus duurzaam, handig en mooi. Waar wacht u nog op? kies een aantal. Sorteer op Inhoud default.
Drinkfles DOPPER, spaar het milieu.
De DOPPER drinkfles is een prachtig Nederlands initiatief om de milieubelasting als gevolg van het gebruik van kunstof PET flessen te verminderen. Alleen in Nederland al belanden er per dag zo'n' 500.000 kunststof flessen in ons milieu. Een enorm aantal van deze flessen worden gebruikt voor het verpakken van water ter consumptie onderweg. Hergebruik van deze flessen is niet aan te raden omdat deze flessen moeilijk en niet goed reinigbaar zijn. Daarnaast komen er weekmakers vrij uit de verpakking die op termijn schadelijk zijn. De inhoud van de Dopper is 500ml. De Dopper is er in blauw, wit, groen, roze en oranje!

Contacteer ons