Resultaten voor herbruikbare drinkfles

herbruikbare drinkfles
dopper bedrukken
flessen bedrukken
Waterfleswinkel.nl is de specialist in waterflessen, drinkflessen en Bidons.
Wij leveren drinkflessen voor bijvoorbeeld op kantoor, onderweg of sporten in verschillende soorten materiaal zoals RVS, kunststof en Glas. Met een waterfles naar een beter milieu! Help mee Nederland een beetje schoner te maken door gebruik van herbruikbare waterflessen in plaats van de voorgevulde waterflessen.
flesje water met logo
De Dopper: een drinkfles die goed is voor je gezondheid èn de natuur.
Door Cindy op 30 december 2013. Was ik al goed bezig, heb een herbruikbare fles van een ander merk gekocht, maar die heeft mijn man nu ingepikt. Door Cindy op 30 december 2013. Ik had al een mooie fles gekocht voor hergebruik van een ander merk maar die heeft mijn man inmiddels ingepiktdus wel ik nu wel een dobber!
Zeg maar Yes Herbruikbare waterfles.
Geregistreerd: 31 Aug 2013 2345.: Re: Herbruikbare waterfles. 25 Aug 2014 1425.: @ Lana: Is die fles wel zonder weekmiddelen dan? Want er zijn zoveel herbruikbare drinkflessen te koop, maar of ze ook allemaal even goed zijn voor je. Re: Herbruikbare waterfles.
Retap: de ideale herbruikbare drinkfles van glas! KitchenHugs.
Momenteel hebben we glazen drinkflessen van drie merken. Van het Deense merk Retap hebben wij twee maten herbruikbare drinkflessen van sterk borosillicaatglas in het assortiment. Door water niet in plastic flessen te kopen, maar in deze glazen drinkfles, bespaar je niet alleen geld maar voorkom je ook een flinke berg plastic zwerfafval.
Waterfles kopen? Bekijk waterflessen op fonQ.nl.
Mizu M4 Waterfles 04, L. Voor 2300: besteld, morgen in huis. Een herbruikbare waterfles is ideaal voor onderweg. Vul deze met heerlijk fris kraanwater, zodat je altijd een heerlijk drankje bij je hebt. Kraanwater is de beste dorstlesser die er is.
Tulper love water, leave plastic.
Tulper brengt mooie herbruikbare flessen op de markt om single use plastic tegen te gaan om hiermee het goede voorbeeld geven en hergebruik in Nederland stimuleren. Daarnaast zorgt Tulper voor schoon drinkwater voor mensen in 3e wereldlanden zodat je iemand met je mee kan laten drinken. Een goede drinkfles voor jezelf, een ander en de planeet dus!
RVS drinkflessen, waarom en waar let je op? Puur Mieke.
Herbruikbare Lunch-Snack Zakjes. If You Care. Bestek van Bamboe. Huis en Interieur. Je hebt geen artikelen in je winkelwagen. RVS drinkflessen, waarom en waar let je op? Geplaatst op 29 Juni 2016. Door Mieke van Eijndhoven. Geplaatst in RVS broodtrommel, RVS drinkfles, Water drinken.
Klean Kanteen de beste RVS fles in Nederland GreenJump.nl.
Ook de meeste doppen kunnen in de vaatwasser. Drinkfles hervulbaar en herbruikbare bidon. Hervullen en herbruiken van je Klean Kanteen bidon in plaats van het kopen van plastic flesjes voor eenmalig gebruik zorgt ervoor dat er duizenden plastic flesjes minder op de afvalberg belanden die schade aanbrengen aan het milieu.
Top 10 herbruikbare waterflessen Duurzaamheidskompas. Top 10 herbruikbare waterflessen Duurzaamheidskompas.
Follow us on Facebook. Subscribe To Rss Feed. Top 10 herbruikbare waterflessen. Home Reviews Top 10 herbruikbare waterflessen. Geen twijfel mogelijk: de zomer is er! We vertoeven vaker buitenshuis en zitten daardoor vaker in de hitte. Dat betekent voldoende water blijven drinken.
Opvouwbare waterfles voor 295, Megagadgets.
In voorraad VÒÒR 22.00 BESTELD, MORGEN IN HUIS! Deze waterfles heeft een inhoud van ongeveer 480 ml, een schroefdop en een karabijnhaak. Deze waterflessen kunnen makkelijk opgevouwen en in je tas gestopt worden. Deze herbruikbare waterfles gaat overal met jou mee!

Contacteer ons