Resultaten voor de dopper

de dopper
de dopper
Het duurzame Rode Dopper waterflesje. Bekijken DOPPER GROENE WATERFLES APPLE GREEN 0.5 ltr. Duurzame GROENE Dopper waterfles. De Groene DOPPER KOPEN DOPPER VOORDEEL DOPPER APPLE GREEN DOPPER APPEL GROEN. HET DUURZAME GROENE DOPPER WATERFLESJE. Bekijken DOPPER WITTE WATERFLES PURE WHITE 0.5 ltr. SuperAKTIE voordeel Dopper kopen Waterflesjes per 3 stuks 33.75 incl. Uw voordeel is ruim 10.00. Bekijken DOPPER BLAUWE WATERFLES COOL BLUE 0.5 ltr. DOPPER SuperAKTIE voordeel Dopper Kopen Waterflesjes per 3 stuks 33.75 incl.
dopper bedrukken
flesjes water bedrukken
Dopper waterfles op voorraad alle kleuren en top aanbiedingen EcoZo.
WebwinkelKeur is het keurmerk dat meer transparantie en veiligheid brengt in de markt van het online winkelen. Deel je ervaringen op de site van Webwinkelkeur. EcoZo is de specialist voor de waterflesjes van Dopper. We hebben de beste aanbiedingen. Kies een set en bepaal je kleuren. Koop samen met je vrienden een set en je bent het voordeligst uit. Dopper is een mooi vormgeven waterflesje dat je keer op keer kan vullen met kraanwater. Water uit de kraan is in ons land zo lekker en gezond dat het overbodig is om iedere keer een vervuilend wegwerpflesje te kopen. Dat scheelt heel veel plastic afval!
de Dopper BespaarBazaar.nl.
Zeer handige makkelijk schoon te maken waterfles. dinsdag 31 juli 2012. Dit heeft deze klant over dit product te zeggen. De Dopper voldoet aan de verwachtingen. De bezorging en de verpakking waren goed. We zullen reclame maken voor de Dopper. De Dopper ligt goed in de hand goed schoon te maken goed voor het milieu en last but not least het draagt bij aan ontwikkelingsprojecten. dinsdag 24 juli 2012. Dit heeft deze klant over dit product te zeggen. De Dopper voldoet prima! Ik heb hem direct in gebruik genomen en de voordelen boven de plastic flesjes zijn evident. vrijdag 06 juli 2012.
De Dopper handig en duurzaam design flesje voor kraanwater.
Is ook als waterglas kopje op een voetje te gebruiken zodat je niet uit de fles hoeft te drinken de blauwe fles is dan een karaf/kannetje de middelste Dopper op de bovenstaande foto. Het karaf/kannetje is ook als long drink te gebruiken de middelste Dopper op de bovenstaande foto. Het flesje is hervulbaar met kraanwater of water met een smaakje. Het flesje is stevig je kunt het sterke materiaal niet inknijpen. Hygiënisch want afwassen kan! De afwasborstel past gemakkelijk in de ruime opening en je kunt de drie onderdelen cap bottle en cup los in de vaatwasser stoppen. Zelfs een Dopper met logo kan gewoon tot 65 graden in de afwachmachine.
De Dopper het succesverhaal van een waterflesje Storytelling Matters Platform voor Storytelling.
Deze verhalen ondersteunen allemaal het kernverhaal en het waarom van het merk. Voor mij is dit dan ook het sterkste punt van De Dopper. Ook de fans worden volop betrokken bij het merk zowel offline als online. Zo mogen ze bijvoorbeeld via Facebook meebeslissen over nieuwe Dopper-kleuren en worden er regelmatig acties georganiseerd waarbij het publiek de held in het verhaal is. Zo kun je deze zomer op de foto als surfdude/girl in een grote plastic golf op verschillende festivals. Op die manier laten ze hun doelgroep die ze overigens heel goed voor ogen hebben participeren in het verhaal.
VDL Wientjes Emmen Onder de loep Doppers van VDL Wientjes Emmen.
De markt is nog steeds groeiende en de Doppers worden inmiddels wereldwijd verkocht. Het ontwerp en de uitvoering van de Dopper is zo goed in de smaak gevallen dat de Dopper inmiddels een Red Dot Honourable mention heeft ontvangen in de categorie Living. Naast het uitgangspunt om het plastic afval te verminderen en het gebruik van kraanwater te stimuleren heeft het bedrijf Dopper ook een stichting opgericht. Van iedere Dopper die verkocht wordt gaat er 10% van de netto omzet naar de stichting Dopper Foundation. Deze stichting zorgt ervoor dat er waterputten worden geslagen rioleringen worden aangelegd en toiletten worden gebouwd in derdewereldlanden.
Dopper waterflessen kopen BESLIST.nl Lage prijs.
Net als jij is de Man van Staal een avonturier. Of je nu gaat bootcampen op de. De Dopper Blue Lagoon is de nieuwe aanwinst van Dopper. Een ideaal flesje voor kraanwater die er ook nog eens erg leuk uitziet! De flessen van Dopper zijn stijlvol duurzaam en handig en dus onmisbaar voor iedereen die graag water drinkt. Wanneer jij de g. Dopper Drinkfles Original 450ml Royal Orange Bestekoop Per stuk. Dopper Drinkfles Original 450ml Royal Orange BestekoopDopper roept plastic zwerfafval een halt toeIn Nederland alleen al worden per dag meer dan 500.000 plastic waterflesjes weggegooid. Ze belanden op de vuilnisbelt maar ook op straat of in de zee waa.
De Dopper een drinkfles die goed is voor je gezondheid èn de natuur.
Door Lorette op 3 januari 2014. Ik vind het oprecht een Topper. Waarom ik m wil! Nou zo maak je een verschil! Al dat plastic in de zee. Nee daar help je de natuur niet mee! De Dopper zet dit stop. En daarom lijkt mij deze fles helemaal TOP! Door Margrietje01 op 5 januari 2014. Van mijn reisorganisatie Sawadee kreeg ik een Dopper voor onze reis naar Tanzania. Toen is de Dopper veel en graag gebruikt want deze waterfles is zo handig! Na de reis is mijn flesje door het hele gezin gebruikt gevraagd en ongevraagd. Helaas heeft mijn zoon onze Dopper verloren op school. Ik wil dus heel graag een nieuwe Dopper! Door Marjolein op 5 januari 2014.
Untitled Document.
Hou mij maandelijks op de hoogte met de Eco-Logisch nieuwsbrief.
Wereldwinkel Houten Duurzame Dopper.
Nieuw is de Dopper Sport Cap. die het mogelijk maakt om tijdens. het sporten of wandelen een slok. te nemen zonder de dop van de. Nu ook in de. Kraanwater moet ons favoriete drankje worden. Kraanwater is calorieloos duurzaam en zuiver. Een glas water uit de kraan lest je dorst voor 100% met 0 calorieën voor ongeveer 0 cent. Kraanwater is heel zuiver het moet zelfs aan strengere eisen voldoen dan mineraalwater. Duurzaam en de Dopper verkleint de plastic berg. Er worden per dag alleen al in Nederland minimaal 500.000 plastic waterflesjes weggegooid. Ze belanden op de vuilnisbelt maar ook op straat of in de zee.
Het cynisme achter de Dopper ThePostOnline.
Dat die oplossing betekent dat er alleen nog maar meer plastic troep wordt geproduceerd gaat geheel aan de massa voorbij. Dat de komst van de Dopper inhoudt dat er miljoenen niet hip genoeg bevonden bidons en drinkbekers rechtstreeks de kliko in verdwijnen is blijkbaar een denkstap te ver. Iemand roept geheel vrijblijvend dat het goed is voor het milieu en iedereen roept dat na. Men wil blijkbaar zo graag geloven in een goede goeroe dat zelfs het meest basale rekensommetje meer plastic meer plastic niet binnenkomt. Ook journalisten trappen in het onversneden cynisme van deze charlatan.

Contacteer ons