Zoeken naar de dopper

de dopper
de dopper
Het duurzame Rode Dopper waterflesje. Bekijken DOPPER GROENE WATERFLES APPLE GREEN 0.5 ltr. Duurzame GROENE Dopper waterfles. De Groene DOPPER KOPEN DOPPER VOORDEEL DOPPER APPLE GREEN DOPPER APPEL GROEN. HET DUURZAME GROENE DOPPER WATERFLESJE. Bekijken DOPPER WITTE WATERFLES PURE WHITE 0.5 ltr. SuperAKTIE voordeel Dopper kopen Waterflesjes per 3 stuks 33.75 incl. Uw voordeel is ruim 10.00. Bekijken DOPPER BLAUWE WATERFLES COOL BLUE 0.5 ltr. DOPPER SuperAKTIE voordeel Dopper Kopen Waterflesjes per 3 stuks 33.75 incl.
dopper bedrukken
De Dopper handig en duurzaam design flesje voor kraanwater.
Is ook als waterglas kopje op een voetje te gebruiken zodat je niet uit de fles hoeft te drinken de blauwe fles is dan een karaf/kannetje de middelste Dopper op de bovenstaande foto. Het karaf/kannetje is ook als long drink te gebruiken de middelste Dopper op de bovenstaande foto. Het flesje is hervulbaar met kraanwater of water met een smaakje. Het flesje is stevig je kunt het sterke materiaal niet inknijpen. Hygiënisch want afwassen kan! De afwasborstel past gemakkelijk in de ruime opening en je kunt de drie onderdelen cap bottle en cup los in de vaatwasser stoppen. Zelfs een Dopper met logo kan gewoon tot 65 graden in de afwachmachine.
party muziek
Dopper Zeegroen WAAR.
Onze fans verkozen zeegroen tot de mooiste Dopperkleur. En daarom hebben we een Dopper speciaal in die kleur laten maken. Alléén verkrijgbaar bij WAAR! Het ideale flesje voor kraanwater. Duurzaam handig en mooi! De Dopper is van kunststof bovenste deel van ABS onderste gedeelte van polypropyleen. Het flesje is makkelijk af te wassen en 100% vaatwasmachinebestendig. Waar komt dit product vandaan? We gooien per dag meer dan 500.000 plastic flesjes weg. Veeg al dat plastic bij elkaar en je hebt een eiland zo groot als Spanje en Frankrijk! Daarom verkoopt WAAR mooie handige waterflesjes. Zonder schadelijke stoffen herbruikbaar en makkelijk schoon te maken. Voor lekker leidingwater bijtappen kan bij iedere kraan!
Het cynisme achter de Dopper ThePostOnline.
Dat die oplossing betekent dat er alleen nog maar meer plastic troep wordt geproduceerd gaat geheel aan de massa voorbij. Dat de komst van de Dopper inhoudt dat er miljoenen niet hip genoeg bevonden bidons en drinkbekers rechtstreeks de kliko in verdwijnen is blijkbaar een denkstap te ver. Iemand roept geheel vrijblijvend dat het goed is voor het milieu en iedereen roept dat na. Men wil blijkbaar zo graag geloven in een goede goeroe dat zelfs het meest basale rekensommetje meer plastic meer plastic niet binnenkomt. Ook journalisten trappen in het onversneden cynisme van deze charlatan.
De Dopper een drinkfles die goed is voor je gezondheid èn de natuur.
Door Lorette op 3 januari 2014. Ik vind het oprecht een Topper. Waarom ik m wil! Nou zo maak je een verschil! Al dat plastic in de zee. Nee daar help je de natuur niet mee! De Dopper zet dit stop. En daarom lijkt mij deze fles helemaal TOP! Door Margrietje01 op 5 januari 2014. Van mijn reisorganisatie Sawadee kreeg ik een Dopper voor onze reis naar Tanzania. Toen is de Dopper veel en graag gebruikt want deze waterfles is zo handig! Na de reis is mijn flesje door het hele gezin gebruikt gevraagd en ongevraagd. Helaas heeft mijn zoon onze Dopper verloren op school. Ik wil dus heel graag een nieuwe Dopper! Door Marjolein op 5 januari 2014.
Dopper Waterfles mee op reis Better Places Reizen op Maat.
Dit veroorzaakt een enorme hoeveelheid plastic afval. In veel landen wordt afval niet goed verwerkt en is zwerfvuil een groot probleem. De Dopper is ontworpen om de hoeveelheid plastic flesjes te beperken en het drinken van kraanwater te stimuleren. De flesjes hebben een mooi ontwerp en zijn makkelijk schoon te maken. Van elke Dopper die Better Places aanschaft gaat een deel naar Simavi. Gezondheidsorganisatie Simavi werkt aan projecten ter bevordering van schoon drinkwater in de armste landen van de wereld. Samen met onze lokale reisexperts gaan we ervoor zorgen dat je de Dopper tijdens de reis op zoveel mogelijk plekken kunt bijvullen.
Het Dopper waterflesje Emmen. Maak het mee!
Lees ook dit artikel over Dopper in Dagblad van het Noorden. WAT IS ER NOG MEER MADE IN EMMEN? Producten om trots op te zijn. Weet jij welke producten in Emmen worden gemaakt? De best presterende banden van Michelin? Een brug van biocomposiet? Of wat dacht je van Bluetooth? Al deze producten worden in de regio Emmen gemaakt! Lees hier de verhalen achter deze en vele andere mooie Made in Emmen producten. Producten op trots op te zijn!
Dopper waterfles bestellen vitaminstore.nl.
Op 29-9-2016 014657 schreef Judith uit VOORHOUT mooi design handig in gebruik tip oudste zoon vult de dopper in de avond voor de helft met water en legt de dopper dan schuin in de vriezer zonder dop. Volgende dag kraanwater erbij en hij heeft de hele dag koud water op school. Op 28-9-2016 094331 schreef Annemijn uit Beek De bestelde blauwe doppler fles was voorradig toen ik deze bestelde. Na betaling bleek dat de levertijd een week zou worden vertraagd. De medewerkster stuurde een e-mail met de vraag of ik wilde wachten of toch liever een andere kleur wilde.
Wereldwinkel Houten Duurzame Dopper.
Nieuw is de Dopper Sport Cap. die het mogelijk maakt om tijdens. het sporten of wandelen een slok. te nemen zonder de dop van de. Nu ook in de. Kraanwater moet ons favoriete drankje worden. Kraanwater is calorieloos duurzaam en zuiver. Een glas water uit de kraan lest je dorst voor 100% met 0 calorieën voor ongeveer 0 cent. Kraanwater is heel zuiver het moet zelfs aan strengere eisen voldoen dan mineraalwater. Duurzaam en de Dopper verkleint de plastic berg. Er worden per dag alleen al in Nederland minimaal 500.000 plastic waterflesjes weggegooid. Ze belanden op de vuilnisbelt maar ook op straat of in de zee.
Dopper waterfles op voorraad alle kleuren en top aanbiedingen EcoZo.
WebwinkelKeur is het keurmerk dat meer transparantie en veiligheid brengt in de markt van het online winkelen. Deel je ervaringen op de site van Webwinkelkeur. EcoZo is de specialist voor de waterflesjes van Dopper. We hebben de beste aanbiedingen. Kies een set en bepaal je kleuren. Koop samen met je vrienden een set en je bent het voordeligst uit. Dopper is een mooi vormgeven waterflesje dat je keer op keer kan vullen met kraanwater. Water uit de kraan is in ons land zo lekker en gezond dat het overbodig is om iedere keer een vervuilend wegwerpflesje te kopen. Dat scheelt heel veel plastic afval!
VDL Wientjes Emmen Onder de loep Doppers van VDL Wientjes Emmen.
De markt is nog steeds groeiende en de Doppers worden inmiddels wereldwijd verkocht. Het ontwerp en de uitvoering van de Dopper is zo goed in de smaak gevallen dat de Dopper inmiddels een Red Dot Honourable mention heeft ontvangen in de categorie Living. Naast het uitgangspunt om het plastic afval te verminderen en het gebruik van kraanwater te stimuleren heeft het bedrijf Dopper ook een stichting opgericht. Van iedere Dopper die verkocht wordt gaat er 10% van de netto omzet naar de stichting Dopper Foundation. Deze stichting zorgt ervoor dat er waterputten worden geslagen rioleringen worden aangelegd en toiletten worden gebouwd in derdewereldlanden.

Contacteer ons