Op zoek naar herbruikbare waterfles?

herbruikbare waterfles
Waterflesjes met eigen etiket.
Waterman exclusieve pennen. Wierook, aroma, well being. Wijn accessoires bedrukken. Wijn sets bedrukken. Wijnen met eigen etiket. Windbreakers en jassen. Wipes, doekjes, tissues. Zakagenda s Bureau agenda s. Zitzak Hangmatten bedrukken. Zonne energie gadgets. Zonnehoeden en Zonnekleppen. Zuurtjes, gummies lollies. U bent hier.: Wijn water eigen etiket. Waterflesjes met eigen etiket. Water flesjes met een eigen etiket, verfrissend effectieve communicatie. Flesjes water bedrukken met uw logo of tekst? Zintuig Media heeft een ruim assortiment met bedrukte flesjes water in verschillende maten en smaken. Handig als promotiemateriaal bij een sportevenement, een beurs of op een warme dag! Bedrukte waterflesjes leveren wij al vanaf 50 stuks, uit eigen bron en altijd met uw eigen etiket erop, rondom en in full colour. Bedrukte waterflesjes zijn leuk en communicatief. Getoond: 1 8 van 8 resultaten. Plaats op verlanglijstje. Waterflesjes met eigen etiket. Waterflesjes met eigen etiket. Ronde waterfles 330 ml. met platte dop. Ronde waterfles 330 ml. met platte dop. DOPPER waterfles met bedrukking, gemaakt van gerecycled plastics, kleuren assortiment. De DOPPER is de boodschap! DOPPER waterfles met bedrukking, gemaakt van ge. Ronde waterfles 330 ml. met sport dop donkerblauw.
6x duurzame waterfles Voor de Wereld van Morgen. Logo. Fill 1. Fill 1. Fill 1. Instagram. Pinterest. cross.
Op iedere fles staat het nummer 0.08. Dit staat voor de 80 grams CO2 uitstoot die voorkomen wordt doordat jij een herbruikbare waterfles gebruikt. Want zoveel uitstoot komt er vrij bij het produceren van 1 plastic flesje! Een 24Bottles is te koop voor 19.90 euro.
bonbon
Bij Sus So koop de herbruikbare waterfles van-Dopper, bpa-vrij Sus So sustainable social.
Hiervoor heeft de Dopper het ideale flesje voor kraanwater op de markt gebracht; duurzaam, handig en mooi. Een mooie herbruikbare waterfles. De Dopper wordt klimaat neutraal in Nederland geproduceerd, is vrij van BPA en draagt bij aan drinkwaterprojecten in Azië en Afrika.
marketing bureau Amsterdam
Waterflessen Koop je Waterfles online bij Bever Bever.
Schaf een herbruikbare waterfles aan op deze manier kunnen we plastic weggooiflessen uitbannen. Onvoorstelbare hoeveelheden plastic belanden in ons milieu en vormen daarmee een probleem voor nu en de toekomst. De oplossing is naar onze mening simpel. Gebruik gewoon geen weggooiflessen meer en schaf een waterfles aan.
seo meta tags
6x duurzame waterfles Voor de Wereld van Morgen. Logo. Fill 1. Fill 1. Fill 1. Instagram. Pinterest. cross.
24Bottles wil een duurzame levenstijl mogelijk maken, zonder aan personal style in te leveren. De CO2 uitstoot die gepaard gaat met de productie en transport van de flessen wordt gecompenseerd door herbebossings-projecten. Op iedere fles staat het nummer 0.08. Dit staat voor de 80 grams CO2 uitstoot die voorkomen wordt doordat jij een herbruikbare waterfles gebruikt. Want zoveel uitstoot komt er vrij bij het produceren van 1 plastic flesje!
turnpakjes
Duurzame waterfles Milieuvriendelijk en Functioneel!
Contigo Swish waterfles. Steun het milieu met een herbruikbare waterfles. Daar bronwater vaak verpakt zit in plastic flessen is het een ware aanslag op het milieu. De flesjes kunnen hervuld worden met kraanwater, maar de algemene aanbeveling is dat niet te vaak te doen omdat bacteriën vrij spel krijgen. Vindt u het milieu en uw gezondheid belangrijk, dan is de keuze voor een duurzame drinkfles snel gemaakt. Hygiënische, goed schoon te maken en het liefst vaatwasserbestendige flessen zijn populair, en dat is goed voor het milieu! Duurzame fles bedrukken met logo. Attentie.nl is gespecialiseerd in relatiegeschenken en promotie-artikelen en kan de duurzame drinkflessen desgewenst bedrukken en/of graveren met uw eigen logo of tekst. Vraag een offerte aan en stuur daarbij uw ontwerp mee. We informeren u graag over de mogelijkheden. Met sommige waterflessen gaan we een stapje verder, bijvoorbeeld met de eco waterfles van Dopper.
seo services
DOPPER drinkfles herbruikbare waterfles.
Flaska de geprogrammeerde herbruikbare glazen waterfles jouw draagbare waterbron! Flaska is een herbruikbare glazen waterfles die je helpt om zorg te dragen voor je gezondheid en het milieu. Het is gemaakt van glas en geprogrammeerd met behulp van het TPS procédé.
bedrijfskrediet rabobank
de Merkplaats case: Dopper. Facebook. Instagram. Twitter.
Zowel de merkrechten als de rechten op het ontwerp en de vormgeving van de fles worden beschermd en bewaakt door de Merkplaats. Een Hongaarse partij bracht een herbruikbare waterfles op de markt die duidelijk was geïnspireerd op het kenmerkende design van de Dopper.
waterfles bedrukken
Duurzame waterflessen Eco-Logisch webshop.
Lichtgewicht roestvrijstalen dubbelwandige thermosfles. Handige draagbare en herbruikbare thermosfles! Met een inhoud van 355ml en een 44mm opening voor makkelijk inschenken. Lichtgewicht roestvrijstalen dubbelwandige thermosfles. Waterfles ellipse 500 ml Nordic demin. De Ellipse waterfles is dé oplossing voor de wegwerp plastic fles.
audit
Iedereen aan het kraanwater NRC.
Iedereen aan het kraanwater. Merijn Everaarts, eigenaar Dopper Zijn Dopper is een hit dit jaar verwacht hij twee miljoen kleurige herbruikbare waterflesjes te verkopen. Hoog op zijn verlanglijst staat nu de verovering van de Verenigde Staten. Een heel grote markt en een heel grote vervuiler.
rente
Mei Plasticvrij: acht originele waterflessen Nina HLN.
Een kleine tip die al een wereld van verschil kan maken? Koop een hervulbare waterfles, gebruik kraantjeswater en laat de flesjes in de supermarkt links liggen. Zo wordt de afvalhoop toch ietsiepietsie kleiner. Wij zochten al enkele originele en stijlvolle exemplaren bij elkaar, ter inspiratie. Elemental Elementeal Robin's' Egg Blue met bamboo-dopje. Heel wat herbruikbare flessen zien er niet zo stylish uit, maar Elemental vormt de vrolijke uitzondering op de regel.
professionele camerabewaking

Contacteer ons