Meer resultaten voor duurzame waterfles

duurzame waterfles
Ronde waterfles 330 ml.
Waterflesjes met eigen etiket. Ronde waterfles 330 ml. met platte dop. Ronde waterfles 330 ml. met platte dop. DOPPER waterfles met bedrukking, gemaakt van gerecycled plastics, kleuren assortiment. De DOPPER is de boodschap! DOPPER waterfles met bedrukking, gemaakt van ge.
Waterfles hervullen met kraanwater, de duurzame oplossing!
Minder afval is een kleine maar ook makkelijke start als je ervoor kiest om geen flesjes water meer te kopen. Het zelf vullen van een duurzame waterfles met kraanwater is makkelijk, gezond, goedkoop en beter voor het milieu. Waterfles, bidon, drinkbeker en schoolbeker een duurzame oplossing voor iedereen.
datingsite badoo
Dopper wil zijn waterflessen niet in de schappen van Blokker RTL Nieuws.
04 april 2018 1536: Aangepast: 02 mei 2018 0243.: De duurzame fles Dopper staat deze maand prominent in de folder van winkelketen Blokker, maar toch is het waterflessenbedrijf ontstemd. Dit" past niet bij Dopper en al helemaal niet bij onze missie."
slotenmaker bergen op zoom
Doe mee en kiek jezelf met een hervulbare waterfles! NMF Flevoland.
Het ene initiatief richt zich op meer openbare tappunten in Flevoland, de ander op het promoten van kraanwater in restaurants of beperking van de afvalberg met wegwerpflesjes. Kiek jezelf met een hervulbare waterfles en plaats deze op de Facebook van één van onze vier duurzame communitys: DuurzaamAlmere, DuurzaaminLelystad, DuurzaamUrk en DuurzaaminNoordoostpolder.
kapper
Dopper Original eerste waterfles met Cradle to Cradle certificaat Duurzaam Ondernemen.
MVO rankings bedrijven. Duurzame Co-Working Space. Nieuw / Alle boeken. Dopper Original eerste waterfles met Cradle to Cradle certificaat. Geplaatst op 18 november 2014. Tijdens het eerste officiële Cradle to Cradle congres in Duitsland werd, in bijzijn van Cradle to Cradle grondlegger Michael Braungart, officieel de certificering van de Dopper Original bekendgemaakt.
poker
Oorlog om de duurzame waterfles Follow the Money Platform voor onderzoeksjournalistiek.
30 november 2016 0630: 7 MIN. Oorlog om de duurzame waterfles. De markt voor de duurzame waterfles groeit explosief. Onderzoek van Follow the Money wijst echter uit dat achter de goede reputatie van de fles een keiharde concurrentiestrijd tussen de sociale ondernemers schuil gaat.
pizzeria
Dopper: het duurzame alternatief voor de plastic wegwerpfles Mens en Samenleving: Diversen.
Dit alles is niet heel verwonderlijk omdat er sinds de introductie van de duurzame waterfles in 2010 al meer dan twee miljoen exemplaren zijn verkocht. De grote hoeveelheid plastic in de oceanen bracht de oprichter van Dopper op het idee om een duurzame waterfles op de markt te brengen.
Matrassen kopen
Duurzaamheid De Parade Rondreizend Theaterfestival.
Onze huiswijn zit in PET flessen, een ECO-vriendelijke verpakking. De fles is recyclebaar, de productie kost minder energie en de fles is tien keer lichter dan een glazen fles. Dat zorgt voor minder CO2 uitstoot bij het vervoer. We schenken uitsluitend kraanwater met en zonder bruis, in plaats van bronwater uit plastic flessen.
brandstof
Eerste duurzame waterfles van Dopper Original VMT.
Daarnaast controleert Cradle to Cradle op het duurzaam gebruiken van energie, water en de bijdrage aan sociale rechtvaardigheid. Duurzame productie is belangrijk voor Dopper. Het doel is om met een duurzame en herbruikbare waterfles wereldwijd het plastic afval door waterflessen te verminderen.
Goedkope rijschool
Waterfles bedrukken met je logo of slogan PP Projects.
De waterfles met karabijn haak is gemakkelijk vast te klikken aan je riem, rugtas of andere uitrusting. De waterflessen van Mizu zijn gemaakt van 18/8 Stainless Steel. Mizu staat voor duurzaamheid, hoge kwaliteit en levenslange garantie. Hun missie is om de verspilling met single-use-plastic tegen te gaan. Mizu flessen vind je al in de betere retail winkels. Nu dus ook beschikbaar voor jouw bedrijf met jouw logo erop! De flessen zijn verkrijgbaar in 500 en 800ml en in een uitgebreide kleurenrange. Op onze website Green Premium met alleen maar duurzame artikelen, kan je een duidelijk overzicht vinden van alle Mizu waterflessen.
kassasysteem horeca kopen
Waterfles met Fruitfilter Pure Liquid.
Waarom een waterfles met fruitfilter? Omdat de Bottl van Pure Liquid van glas is en het een bamboe dop heeft, is het een duurzame waterfles met fruitfilter. Bamboe is namelijk een zeer snel groeiende struik. Met deze waterfles met fruitfilter stimuleer je jezelf om je dagelijkse behoefte aan vocht binnen te krijgen.
Liebherr

Contacteer ons