Resultaten voor navulbare waterfles

DOPPER waterfles lichtblauw bedrukken.
Ronde waterfles 330 ml. met platte dop. Ronde waterfles 330 ml. met platte dop. DOPPER waterfles met bedrukking, gemaakt van gerecycled plastics, kleuren assortiment. De DOPPER is de boodschap! DOPPER waterfles met bedrukking, gemaakt van ge. Ronde waterfles 330 ml.
Nudge Drink vaker kraanwater.
Met de verkoop van deze watertappunten en navulbare kraanwaterflessen en donaties realiseert Join the Pipe schoon-drinkwater-projecten in ontwikkelingslanden. Dopper stimuleert het drinken van kraanwater met de verkoop van hervulbare flessen. Zij stellen elk jaar speciale I-nudge doppers ter beschikking als bedankje voor sprekers.
rijschool
Drinkflessen Waterfles Drinkfles voor op school RVS Navulbaar.
Blafre Drinkfles RVS Peach 300ml. Geweldig leuke retro drinkfles van roestvrij staal van het Noorse merk Blafre. De inhoud van de drinkbeker is 300 ml en is afsluitbaar met een gekleurde siliconen draaidop. Een mooie drinkfles die makkelijk te openen en te sluiten.
oranje casino
Doe mee en kiek jezelf met een hervulbare waterfles! NMF Flevoland.
Doe mee en maak kans op een originele waterfles! In de maand juli maak je kans op een originele en leuke waterfles. Diverse bedrijven bieden hervulbare waterflessen aan, handig om de afvalberg te verkleinen en om de sensatie van puur water te beleven.
prince foundation
Mei Plasticvrij: acht originele waterflessen Nina HLN.
Een kleine tip die al een wereld van verschil kan maken? Koop een hervulbare waterfles, gebruik kraantjeswater en laat de flesjes in de supermarkt links liggen. Zo wordt de afvalhoop toch ietsiepietsie kleiner. Wij zochten al enkele originele en stijlvolle exemplaren bij elkaar, ter inspiratie.
karcher stofzuiger zonder zak
Cookies op de Volkskrant.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.
klm
Water-to-Go drinkfles met filter 750 ml.
Vul de BPA-vrije fles water en geniet van gezond, gezuiverd drinkwater. De navulbare waterflessen van Water-to-Go zijn gebaseerd op geavanceerde nanotechnologie. De fles is ontworpen met behulp van de technologie die oorspronkelijk ontwikkeld is voor NASA ruimtevaartprogramma's' en biedt 9999, procent bescherming tegen water verontreinigingen.
CleanUp
Dopper Sprout Challenger50 2018.
Facebook LinkedIn Twitter Forward. Facebook LinkedIn Twitter Forward. Wat: Hervulbare waterfles. Wie: Merijn Everaarts. Daagt uit: Fleswater-fabrikanten als Spa, Sourcy en Evian. Omzet 2017: 97, miljoen euro. Merijn Everaarts richtte Dopper op, lang voordat plastic soep een bekend fenomeen was.
led gu10
De herbruikbare drinkfles van Amanprana is milieuvriendelijk en hygiƫnisch.
De ingegraveerde Mandala op de Eco Respekt hervulbare waterfles. Een symbool op de fles, namelijk een ingegraveerde mandala die geometrie betekent en bovenaan de fles een spiraal die de vitaliteit van water symboliseert. De naam van de Mansala is de Shri Yantra, ook wel de Sri Chakra genoemd.
horloges dames
Duurzame en eco drinkflessen en thermosbekers Retulp.
Een handige en herbruikbare fles waarmee je gezien mag worden. Retulp flessen zijn duurzaam en bpa-vrij. Drink happy, CHEERS! Iedere Retulp fles zorgt ervoor dat er 1000 keer de inhoud aan drinkwater via Made Blue wordt gedoneerd aan ontwikkelingslanden. Voorkomen is veel beter dan recyclen.
wenkbrauwen
Top 10 herbruikbare waterflessen Duurzaamheidskompas. Top 10 herbruikbare waterflessen Duurzaamheidskompas.
De fles kan half gevuld in de diepvries en is verder oprolbaar of plat te maken wanneer leeg. Een goede keuze voor sportfanaten! Deze enkelwandig RVS waterfles is lichtgewicht, heeft een sportieve vormgeving en kan tot wel 500 ml hebben.
incassobureau rotterdam

Contacteer ons