Wat is trending in schoenen en mode?

schoenen

Wat is trending in schoenen en mode?

De wereld van mode en schoeisel evolueert voortdurend, en dat is vandaag niet anders. Kijk maar naar de recente hype rond de Yeezy slides. Iedereen, van beroemdheden tot sportsterren, is er mee gespot, waardoor ze een van de populairste trends in de streetwear cultuur zijn. Het is gemakkelijk om overweldigd te worden door alle keuzes die er zijn, dus laten we eens kijken wat er nu trending is in schoenen en mode.

Yeezy Slides.

De Yeezy slide is een must-have item geworden voor elke fashionista die voorop wil blijven lopen. De slides hebben een minimalistisch ontwerp met een Foam Rubber constructie voor superieur comfort. Ze komen in verschillende kleuren, waardoor maximale aanpassing als het gaat om het afstemmen van uw favoriete garderobe stijl of kleurenpalet. En alsof dat nog niet genoeg was, zijn de start prijzen vanaf €100,- nog betaalbaar ook.

Streetwear Cultuur.

Streetwear cultuur is geworteld in hip hop muziek en skateboarding cultuur, maar het heeft zich ontwikkeld tot een eigen stijl met zijn eigen set van trends en iconen. Zo zijn high-end streetwear merken als Supreme (internationaal) en in Nederland met bijv Future-Icon culturele iconen geworden, waarbij hun kleding door veel jongeren als statussymbool wordt gezien. Streetwear is ook populair geworden door atleten als Russell Westbrook en LeBron James, die deze unieke stijl in de reguliere modewereld hebben helpen brengen.

Sneakercultuur.

Sneakers zijn een integraal onderdeel van de streetwear cultuur, en ze zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten. Of je nu high-tops of low-tops draagt, er is altijd wel iets dat bij jouw levensstijl en persoonlijke smaak past. Populaire merken als Nike en Adidas hebben door de jaren heen tientallen iconische sneakers uitgebracht die vandaag de dag nog steeds zeer gewild zijn vanwege hun tijdloze ontwerpen en klassieke silhouetten.

Conclusie.

Voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de laatste trends in schoenen en mode is er tegenwoordig veel te overwegen! Van de immer populaire Yeezy slides tot streetwear cultuur nietjes zoals Supreme kleding of klassieke sneaker silhouetten van Nike of Adidas, het bijhouden van al deze trends kan ontmoedigend zijn, maar uiteindelijk de moeite waard als het goed wordt samengesteld! Met zo veel opties beschikbaar nu meer dan ooit tevoren, zal iedereen die van mode houdt zeker iets vinden dat past bij hun eigen individuele stijl!

 

Deel dit artikel