Veelvoorkomende fouten die je moet vermijden bij het dragen van sokken

sokken

Veelvoorkomende fouten die je moet vermijden bij het dragen van sokken

Er zijn veel veelgemaakte fouten met herensokken. De meeste mannen denken dat sokken gewoon een onderdeel zijn van kleding die je warm houdt. In feite zijn sokken niet alleen functioneel, maar het kunnen ook accessoires zijn die je mooier maken in elke outfit die je draagt. Dus als je je goed wilt kleden, vooral bij formele gelegenheden, moet je rekening houden met het type, de lengte en de kleur van de sokken die je draagt. Zo kun je de juiste sokken selecteren die bij je outfit passen. Je moet een aantal veelvoorkomende fouten bij het dragen van sokken hieronder vermijden.

Sokken combineren met formele schoenen

De veelgemaakte fout bij het dragen van herensokken is het kiezen van elk type sokken dat bij kledingschoenen wordt gedragen. Deze gewoonte moet je vermijden. Je moet geklede sokken dragen als je je formeel kleedt. Draag geen sportsokken bij zakelijke schoenen, ook niet als de kleur van de schokbrekers zwart is. Sportsokken zijn dikker en zwaarder omdat ze zijn gemaakt van geribbelde stof. Ze zien er omvangrijk uit als je ze combineert met geklede schoenen. Houd er rekening mee dat zwarte gymsokken niet geschikt zijn voor stijlvolle leren schoenen.

Een verkeerde sokken kleur kiezen

De algemene regel bij het kiezen van de kleur van sokken is dat de kleur van sokken overeenkomt met je broek. Match de kleur van de sokken niet met je schoenen. Als je zit, worden de sokken die je draagt ​​zichtbaar. Zorg er dus voor dat de kleur van de sokken in lijn is met de kleur van de broek. Je kunt je outfit kapot maken als de sokken niet bij de kleur van de broek passen. Als je een zwarte broek draagt, moet je zwarte sokken kiezen. Een bruine broek moet worden gecombineerd met bruine sokken. Deze regel kun je echter overslaan als je een casual outfit draagt.

De lengte van sokken kiezen

Als je je formeel kleedt, moet je lange sokken kiezen. Als je zit, zorg er dan voor dat de huid van je been niet wordt blootgesteld. Het combineren van enkelsokken met sneakers of loafers is echter nog steeds prima. Als je dan korte broeken en schoenen draagt, moet je korte sokken dragen. Meestal draag je in de zomer een korte broek en sneakers. Bij deze gelegenheid is het beter om onzichtbare sokken te dragen. Lange sokken combineren met korte broeken is niet cool. Als je de bovenstaande modetips volgt, zul je er een stuk beter uitzien. Ook al zitten de sokken verstopt achter de broek en schoenen, je moet selectief zijn bij het kiezen van de juiste sokken.

 

Deel dit artikel