HEREN SNEAKERS

HEREN SNEAKERS

HEREN SNEAKERS

Ben jij op zoek naar een nieuw paar heren schoenen? Er zijn weer een aantal nieuwe sneakers aan de collectie toegevoegd waarmee jij helemaal ready bent voor het voor- en najaar in 2023. Ga jij voor witte leren sneakers of voor turquoise suède sneakers? De populairste heren sneakers shop je bij Sacha!

COLORBLOCK SNEAKERS

Sacha heeft de sneakers die jij móet hebben al voor je op een rijtje gezet. Colorblocking is in 2023 opnieuw een trend en bij Sacha vind je deze trend terug in de nieuwste collectie heren sneakers! De witte heren schoenen worden nu extra opvallend gemaakt door toevoeging van oranje en groene details. Vooral in deze colorblocking trend worden contrasterende en felle kleuren met elkaar gecombineerd. Met deze vrolijke kleuren ben jij straks helemaal klaar voor het voorjaar. In het najaar draag je deze heren sneakers ook leuk bij een winterse outfit, om deze wat kleurrijker te maken!

CASUAL HEREN SNEAKERS

Ga jij liever voor een natural look? Ga dan voor witte leren heren sneakers of beige suède sneakers. Door de natuurlijke kleuren zijn deze herenschoenen enorm stijlvol en makkelijk te combineren met verschillende outfits. Op deze manier zijn deze sneakers het hele jaar door te dragen.

HOGE SNEAKERS

We hebben de afgelopen jaren vooral lage sneakers gezien, maar nu zijn ook hoge heren sneakers weer helemaal trendy. De hoge sneakers zijn warm rond de enkels en dat is fijn voor het najaar, maar de schoenen zijn ook leuk in het voorjaar met natuurlijke kleuren. Daarnaast geven de hoge sneakers extra steun rond je enkel. De inspiratie van hoge heren sneakers zijn geïnspireerd op de bekende basketbal sneakers. Hoge sportschoenen die comfortabel zijn en technische details hebben. Bij Sacha shop je de meest trendy heren sneakers!

Deel dit artikel